Lappeenrannan Mielenterveysseura ry


TOIMINTA
Lappeenrannan Mielenterveysseura ry on yksi Suomen Mielenterveysseuran 54 paikallisjärjestöstä. Toiminnan tavoitteena on edistää ennakoivaa mielenterveystyötä, kriisityötä ja vapaaehtoisen kansalaistoiminnan edellytyksiä Etelä-Karjalan alueella. Lappeenrannan Mielenterveysseuran toimintaperiaatteet tukevat keskusjärjestön asettamia tavoitteita. Seura toimii myös Saimaan Kriisikeskuksen taustaorganisaationa.

Olemme nyt myös Facebookissa!

 

HALLITUS 2017

Kuronen Matti J., puheenjohtaja

Seppänen Jukka, varapuheenjohtaja

Backman Anne, sihteeri

Haikala Raili, rahastonhoitaja

Korhola Leena, jäsensihteeri

Lyyra Lasse

Eeva Mononen, varajäsen

Marianne Jurvanen, varajäsen

 

 

KANNATUS
Muotoilija Stefan Lindfors on suunnitellut Suomen Mielenterveysseuralle lintupinssin. Sitä kantamalla kerrot pitäväsi henkistä hyvinvointia arvokkaana asiana ja tuet samalla paikallisen mielenterveysseuran työtä. Voit tilata lintupinssin lähettämällä yhteystietosi ja tiedon tilaamasi pinssien kpl määrästä sähköpostilla osoitteeseen: mielenterveysseura.lpr@gmail.com. Vastausviestissä saat tilauksellesi laskun, jonka maksettuasi saat tilaamasi pinssin(t) postitse. Pinssin hinta on 4,00€/kpl. Toimitukset vain Suomessa.

 

JÄSENYYS
Lappeenrannan Mielenterveysseuralla on rekisteröityneitä jäseniä 105 (07/2016). Uudet jäsenet ovat tervetulleita mukaan tukemaan toimintaa, liittymislomakkeen löydät tästä linkistä. Voit liittyä myös ottamalla suoraan yhteyttä Lappeenrannan Mielenterveysseuraan. Jäsenenä saat Suomen Mielenterveysseuran jäsenedut käyttöösi ja vuosittain jäsenkirjeen, jossa kerromme oman alueemme mielenterveystyöstä. Jäsenmaksut 2016: Varsinainen jäsen 15,00€ / Kannattajajäsen 17,00€ / Opiskelijajäsen 9,00€ / Ainaisjäsen 118,00€ / Yhteisö- ja yhdistysjäsen 40,00€ .

 

Lappeenrannan
Mielenterveysseura ry

mielenterveysseura.lpr@gmail.com

Postiosoite:

Pormestarinkatu 6 A 5.krs
53100 Lappeenranta


 

 

 

 


Suomen Mielenterveysseuran
lintupinssi