Kriisikeskus mukana Kaikukortti-verkostossa

9.6.2017


Kaikukortilla maksutta sisään – elämyksiä kulttuurista

Kulttuuri kuuluu kaikille! Kaikilla on oikeus käydä konserteissa, festivaaleilla ja teattereissa vaikka oma taloudellinen tilanne olisikin tiukka. Ratkaisuksi tähän on kehitetty Kaikukortti, jolla voi hankkia maksuttomia pääsylippuja ja kurssipaikkoja.

Saimaan Kriisikeskus kuuluu Lappeenrannan Kaikukortti- verkostoon. Voit saada Kaikukortin, jos olet vähintään 16-vuotias, käytät asiakkaana palveluitamme, ja olet niin tiukassa rahatilanteessa, ettet voi siitä syystä hankkia pääsylippuja tai kurssipaikkoja. Pyydä oma Kaikukorttisi henkilökunnaltamme. Kortin saaminen ei edellytä erillisiä todistuksia tuloistasi.

Kaikukortti-toiminnassa mukana olevat kulttuurikohteet kertovat omilla verkkosivuillaan, mihin tapahtumiin, esityksiin ja kursseille Kaikukortti käy. Voit myös soittaa kulttuurikohteeseen ja tiedustella Kaikukortin piirissä olevaa tarjontaa. Pääsyliput hankitaan kulttuurikohteiden ja kansalaisopistojen omista lipunmyyntikanavista. Paikkoja saattaa olla rajattu määrä.
 

Kerro lippua tai kurssipaikkaa hankkiessasi Kaikukorttisi numero ja varaudu näyttämään korttiasi. Jos hankit lipun kaupallisen lipunvälitystoimijan kautta, sinun on maksettava palvelumaksu, vaikka itse pääsylippu on maksuton. Useimpien kulttuurikohteiden lippuja on mahdollista hankkia myös suoraan kohteista ilman palvelumaksua. Ota Kaikukortti mukaasi, kun menet kulttuuritapahtumaan tai kurssille.

Jos perheessäsi on alle 16-vuotiaita lapsia, voit hankkia Kaikukortilla maksuttomia lippuja myös heille silloin, kun menette yhdessä samaan tapahtumaan. Muskarit on tarkoitettu vanhemmalle ja pikkulapselle yhdessä.

Lisätietoa Lappeenrannan Kaikukortti-toiminnasta sekä kaikki Kaikukortti-verkoston kulttuurikohteet sekä mukana olevat sosiaalialan toimijat: http://www.eksote.fi/eksote/hyvinvoinnin-ja-terveyden-edistaminen/kaikukortti/Sivut/default.aspx

Kaikukortti Facebookissa: www.facebook.com/kaikukortti

Palautetta voi lähettää osoitteeseen: kaikukortti.lappeenranta@gmail.com

Lisätietoa Kaikukortti-toiminnasta valtakunnallisesti: www.kulttuuriakaikille.fi/kaikukortti